Selecteer een pagina

WiFi Problemen

WIFI INTERNET IN HUIS OF OP DE ZAAK.

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend om met uw computer of laptop via WiFi draadloos gebruik te maken van het internet, maar dat is geen garantie als er sprake is van een slecht aangelegd draadloos netwerk. Een draadloze verbinding kan haperen en wegvallen, maar ook is het mogelijk dat het signaal niet alle plekken in uw huis bereikt.

Wij kunnen WiFi-problemen oplossen door middel van een stabiel draadloos en een goed beveiligd netwerk op te leveren. Met een zodanig optimaal bereik zodat u vlot en zonder storingen kunt internetten.wifi-300x200

Wanneer u van WiFi gebruik wilt maken dan moet het draadloze netwerk worden beveiligd met een zogenaamde sleutel, omdat anders ongewenste personen zomaar gebruik kunnen maken van uw internet. Sterker nog, met een beetje kennis kunnen onbekenden eenvoudig inbreken in uw computers. Het beveiligen van uw draadloze internetverbinding is dus noodzakelijk.

Laat ons de beveiliging van uw draadloze netwerk controleren of opzetten, zodat u optimaal en zonder ergernis kunt werken.

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen? Klik op de verzendknop om een WhatsApp bericht te versturen.