Selecteer een pagina

Computerhulp

Computerhulp is een primaire dienst die CC-Vision u biedt.

Computerhulp bij u thuis of op kantoor

Computerhulp is een primaire dienst die CrossConnected Vision u biedt. Tegen een vast laag particulier uurtarief van € 42,50 inclusief BTW, bieden wij u verschillende soorten computerhulp. Ons zakelijk uurtarief is v.a. € 55,00 exclusief BTW, van beheer oplossingen en implementaties tot aan serviceovereenkomsten.

Methode 1. Computerhulp op afstand:
Met ‘Computerhulp op afstand’ nemen wij uw pc of computer als het ware van u over, assisteren u online met vragen of problemen en repareren, voor zover mogelijk, online vanaf ons kantoor.

Methode 2. Computer reparatie op locatie:
Met ‘Computerreparatie aan huis’ repareren wij uw computer op uw locatie. Hiervoor maken wij, uiteraard in overleg met u, een duidelijke afspraak voor een specifieke tijd.

COMPUTERHULP OP UW LOCATIE OF BIJ ONS OP KANTOOR

Bij u op locatie kunnen wij vele computer onderhoud en reparatie handelingen verrichten en lossen op aanvraag ook hardware-matige storingen op. Mocht dit niet veilig of efficiënt kunnen, dan nemen wij de computer mee naar onze eigen technische dienst. Meer gecompliceerde hardware-reparaties doen wij uitsluitend bij ons op kantoor. Uiteraard brengen wij uw pc ook zo snel mogelijk weer terug.

LAPTOPREPARATIE

Naast computerhulp en computer reparatie aan uw personal computer herstellen wij uiteraard eveneens uw laptop. Vaak voeren wij reparaties uit aan laptops die niet meer opladen of waarvan het scherm kapot is. Dit soort herstelreparaties verrichten wij niet bij u op locatie, maar verrichten wij in onze eigen technische dienst van ons bedrijf. Wij kunnen uw laptop bij u thuis ophalen.

ADVIES

Uiteraard repareren wij niet alleen maar computers en laptops. Wij adviseren ook op maat over de aanschaf van uw nieuwe computer of laptop. Heeft u een vraag, of bent u er niet zeker dat een laptop of computer wel past bij uw wensen, dan geven wij u een weloverwogen en bewust advies. Mocht u besluiten de computer of laptop aan te schaffen, dan kunnen wij deze uiteraard volledig bij uw thuis installeren.

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen? Klik op de verzendknop om een WhatsApp bericht te versturen.