Selecteer een pagina

Computer Reparatie

COMPUTER REPARATIE BIJ U THUIS EN OP DE ZAAK.

Uw computer probleem is onze zorg. Voor een laag tarief repareren wij uw computer op locatie, bij ons op de zaak of bij u op de zaak. Snel, nauwkeurig en vaak voor een vaste prijs repareren wij computers van hardware problemen tot software problemen en computer reparatie hoeft bij ons nooit lang te duren.

Ons werkgebied voor computerreparaties is Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Uiteraard kunt u ook uw pc bij ons afgeven of laten ophalen. Hoe eerder wij aan uw computer kunnen beginnen, des te sneller deze weer klaar voor gebruik is. Dit is vaak de volgende dag als u hem in de ochtend komt brengen!

DE TOP 5 PROBLEMEN DIE WIJ TEGEN KOMEN EN REPAREREN ZIJN:

1. Defecte hardeschijven.
2. Virus verwijdering, spyware en malware infecties.
3. Langzame computer.
4. Defecte videokaart.
5. Software problemen.

COMPUTER REPARATIE BIJ EEN ERVAREN BEDRIJF

Ons bedrijf heeft gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring in het repareren van computers, laptops en andere media gerelateerde apparatuur; voor elk probleem hebben wij wel een oplossing. Als wij in het uitzonderlijke geval uw probleem tóch niet kunnen oplossen, dan betaalt u uiteraard ook niets voor onze arbeidsuren. Dit is ons no-cure no-pay beleid.

Wij verzorgen al jaren computerreparaties voor particulieren en voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij doen dit nog steeds met veel plezier hetgeen u ook bemerkt als wij uw computer mogen repareren. Wij pakken uw probleem persoonlijk aan en denken mee over verbeteringen en oplossingen.

U kunt ook bij ons terecht voor computer cursussen, webdesign en alle andere IT gerelateerde onderwerpen. Zelfs internet, telefonie en televisie problematiek kunnen wij voor u oplossen. Wij beschikken over een ervaren  telecom gecertificeerde monteurs die bij problemen altijd voor u klaarstaan.

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen? Klik op de verzendknop om een WhatsApp bericht te versturen.