Selecteer een pagina
 

Wij kunnen veel voor u betekenen, hier ziet u een aantal voorbeelden.

Zakelijk
Systeembeheer
Systeembeheer door CC Vision verzorgt uw automatisering met simpele en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op uw behoefte. Wij constateren vaak dat vele klanten apparatuur en diensten afnemen die lang niet altijd specifiek zijn afgestemd op het behoeftepatroon van de klant. Bij CC-Vision pakken wij dit geheel anders aan en denken gestructureerd en professioneel met u mee. Aan uw zakelijke behoeften en perspectieven behoort immers optimaal gestalte te worden gegeven. Wij focussen ons daarom volledig op uw wensen en implementeren deze in uw systeem zodat wij, in volledige samenwerking met u, bereiken waar u daadwerkelijk en expliciet behoefte aan heeft.
Werkplekbeheer
Werkplek beheer houdt bij ons in, dat uw computer en laptops snel, beveiligd, betrouwbaar en snel zijn en blijven. Goed onderhoud van een werkplek zorgt voor een verhoging van productiviteit van de gebruiker, en aan de veiligheid van uw netwerk in het algemeen. Denk hierbij aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates van Windows en software updates van uw geïnstalleerde programmatuur. Het controleren en verwijderen van virussen, spyware en malware. Zorgen dat een computer of laptop snel en veilig blijft en dat het goed functioneert met randapparatuur Op het werk, thuis of onderweg.
Netwerkbeheer
De meeste storingen kunnen worden voorkomen door een goed beheer van uw hard en software. Helaas komt het nog te vaak voor dat de urgentie van goed netwerkbeheer pas wordt gezien als het te laat is.
Virussen, spyware, malware en andere bedreigingen van uw systemen van buitenaf verdienen uw aandacht. Voor backup’s is vaak geen tijd of degene die verantwoordelijk hiervoor zijn, zijn te druk met andere werkzaamheden. Redenen te over waarom het uitvallen van een enkele PC niet zelden rampzalige gevolgen heeft voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.
Cloud Diensten
Wij bieden u via onze partners diverse mogelijkheden tot het werken in de cloud. Zo bieden wij Hosted Exchange, Office 365 en onder andere Hosted VOIP aan. Kortom ook volledig werken in de cloud met uw eigen bureaublad en belangrijke office applicaties valt onder de mogelijkheden. Tegenwoordig worden er geweldige diensten geleverd in de cloud en zorgt voor dit voor enorme werk zekerheid met minimale systeemeisen en uiteraard een werkende internet verbinding. Beheer uw agenda, contacten, documenten en natuurlijk uw e-mail met alle gemak en deel dit met uw collega’s (wereldwijd).
VOIP Bellen
Voip bellen via de CLOUD/HostedVoip/KPN/ZIGGO. Wij zijn u graag van dienst wanneer u een telefoon netwerk wilt laten aanleggen. Wij zorgen voor een uitstekend werkend telefoonnetwerk via VOIP met flexibele instellingen en voordelige kosten. Goede service, uitstekende producten, aansluitende diensten van CC-Vision. Wij kunnen probleemloos uw telefoon netwerk aanleggen! Wij zijn gespecialiseerd in aanleg van kabels en leveren alle diensten op het gebied van VOIP telefonie. Graag nemen wij uw project van A tot Z van u over.
Computer
Computer Reparatie
Uw computer probleem is onze zorg. Voor een laag tarief repareren wij uw computer op locatie, bij ons op de zaak of bij u op de zaak. Snel, nauwkeurig en vaak voor een vaste prijs repareren wij computers van hardware problemen tot software problemen en computer reparatie hoeft bij ons nooit lang te duren. Ons werkgebied is voornamelijk Noord- & Zuid-Holland en Utrecht en omgeving. Uiteraard kunt u ook uw pc bij ons afgeven of laten ophalen. Op uw verzoek maken wij dan graag een afspraak!
Computer Opschonen
Computer opschonen begint bij een vakkundig persoon ook daadwerkelijk weet, wat hij aan het opschonen is. Zo snel als de computer was dat deze uit de winkel kwam, zo snel gaat deze ook vertragen. Wij ruimen de pc weer softwarematig op. Hierdoor komt er weer snelheid terug en kunt u weer prettig werken.

Computer opschonen is nodig
Computer opschonen is periodiek nodig om deze ook daadwerkelijk snel te houden. Hiervoor hebben wij Computer onderhoud abonnementen in het leven geroepen die in deze behoefte voldoet.

Virus Verwijderen
Veel computerreparaties betreffen virus- of spyware-infectie. Vaak zijn deze infecties moeilijk te verwijderen, tenzij men over speciale software en professionele kennis van zaken beschikt om een PC beter te beveiligen. Voor de computerleek is het vaak bijzonder moeilijk om deze infecties te verwijderen. Voor ons, als computerexperts, kan het probleem vaak binnen een uur worden opgelost.

Een geïnfecteerde computer herkent u meestal aan de volgende symptomen: – De PC geeft vreemde beelden weer op het bureaublad; – Het bureaublad is veranderd; – U kunt niet of moeilijk op het Internet komen;Virus…

Data Recovery
Data Recovery komt helaas nog te vaak voor. Uw computer bevat waardevolle informatie met significante documenten waaronder emails, dierbare foto’s, video’s en downloads en tal van belangrijke zaken.

Als alles goed gaat bent u er uiteraard van gewaarborgd dat deze informatie veilig op uw computer staat. Maar wat gebeurt er als bijvoorbeeld uw harde schijf waarop alles wordt opgeslagen, of uw externe harde schijf defect, beschadigd of misschien wel helemaal kapot raakt? De eerste vraag die u zich ongetwijfeld direct stelt is, of u nu alle opgeslagen informatie kwijt bent en/of  alles nog terug te vinden is.

Windows installatie
Windows installatie en overige software installeren wij snel en vakkundig. Zowel van nieuwe computers en laptops als bestaande.

Een computer is niet zo maar iets! Er komt een hoop bij kijken om een computer goed te laten werken; actuele en optimale software is essentieel. Is de software die u installeert wel veilig? Er bestaat immers veel software dat met elkaar conflicteert en die uw pc tergend langzaam maakt. Met name met het installeren van software via het internet lopen veel computers malware, spyware en zelfs virussen op. Bij veel kosteloze internetprogramma’s worden er vaak ook gratis en voor niets nog programma’s geïnstalleerd.

Laptop
Laptop Reparatie
CC Vision repareert alle bekende Laptop merken zoals: Acer, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Toshiba, Asus, Medion, etc. De meeste reparaties voeren wij binnen 2 dagen uit. In sommige gevallen kunt u de laptop zelfs binnen een dag al ophalen. Mochten wij het onderdeel dat vervangen moet worden, niet op voorraad hebben, kan de bestelling soms 2 weken duren. Echter zijn de meeste onderdelen binnen 48 uur binnen.

De meeste reparaties van een laptop of notebook kosten gemiddeld tot 100 euro. Dit omdat het uit en in elkaar zetten van de laptop al vaak een uur werk is buiten de echter reparatie. Uiteraard overleggen wij de kosten eerst met de klant voordat wij overgaan op het repareren. Ook geven wij u eerst een geschatte prijsopgave.

Scherm Vervangen
laptop scherm vervangen doen wij professioneel en snel. Een defect laptopscherm is namelijk prima te vervangen want het gebeurd maar al te vaak dat de laptop is gevallen of dat we per ongeluk ergens tegenaan stoten. Ook kan het gebeuren dat het scherm dode pixels heeft en dat dit is verergerd tot een grote vlek op het scherm. Grote inktvlekken of zogenaamde brandvlekken zien we ook regelmatig. Allemaal redenen om het laptop scherm te vervangen.

Wij vervangen schermen van o.a.:

Acer, Alienware, Aopen, Apple, Archos, Asus, Benq, BSI, BTO, Clevo, Compaq, DELL, Emachines, Emtec, Fujitsu Siemens, Gateway, Haier, Hitachi en veel meer.

Toetsenbord Vervangen
Een kapot toetsenbord betekent niet dat je je laptop kunt weg gooien. Het geïntegreerde toetsenbord is gewoon vervangbaar, wij repareren uw laptop toetsenbord voor de vaste prijs van 37,50 excl. toetsenbord.

Laptop is weer als nieuw
Er zijn vele redenen om een laptop toetsenbord te vervangen. Enkele toetsen zijn kapot of reageren slecht; het toetsenbord heeft een buitenlandse indeling (bv. qwertz of azerty); er is gemorst op het toetsenbord, zodat de toetsen vastplakken. Laat daarom je toetsenbord door ons vervangen en u uw laptop is weer als nieuw.

Voeding Vervangen
Laptop stroomaansluiting kapot (DC Jack reparatie)
Laadt uw laptop niet meer op? Dan is waarschijnlijk de DC-connector defect. Door het veelvuldig in en uithalen van de voeding stekker  kan het zijn dat de DC Jack connector op het moederbord van uw laptop geen contact meer maakt. Dit is een veel voorkomend probleem die wij repareren.

Het vervangen van de laptop stroom aansluiting (DC-connector) is specialistisch werk. Onze monteurs repareren dit probleem snel en vakkundig. Breng uw laptop reparatie nu bij ons langs en wij repareren dit probleem vaak binnen 24 uur!

Laptop Upgrade
Harde schijf
Hebt u een oudere laptop die niet meer vooruit te branden is? Geef uw computer een nieuw leven en verbeter de snelheid zonder een nieuwe laptop te kopen. Vervang simpelweg de bestaande harde schijf met een SSD hardeschijf (solid state drive) en maak u klaar voor een laptop die vaak sneller is dan toen u deze aanschafte.

Redenen voor een update naar een SSD hardeschijf:
– Sneller opstarten – Sneller werken – Betere gegevensbescherming

IT-Diensten
TV Storing
Heeft u digitale televisie via Caiway of Ziggo dan bent u heeft u ook wel eens last van storing. Blokkend beeld, harde geluiden of zelfs geen signaal. Dit is vervelend maar wel goed te voorkomen. In iedere woning met kabelaansluiting komt er in de woonkamer of meterkast een coax kabel binnen. Dit is in vrijwel iedere situatie een groene kabel. Aan het eind van deze kabel zit een Abonnee Overname Punt. Dit is vaak een kastje aan het einde van deze groene kabel. De bekabeling, splitter, versterker, wandcontactdoos, televisie, enz. kunnen wij allemaal doormeten, controleren en vervangen.
Bekabeling
Bekabeling aanleggen voor TV, Internet of telefonie is niet voor iedereen weg gelegd. Het kost soms een hoop moeite om nieuwe kabels in een bestaand huis aan te leggen. U besteed dit werk waarschijnlijk graag uit! Waarom niet aan ons? CC-Vision legt TV kabel, internet en telefonie kabel door uw hele huis. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw is voor ons geen probleem. Ook voor de kleine klussen zijn wij uitermate geschikt. Door de jaren heen hebben wij al veel kabels getrokken naar diverse etages, in kantoren en huizen.
Kabelmonteur
CC Vison beschikt over een ervaren en gecertificeerde Telecom monteur voor installaties en storingen voor Kabel, Glasvezel en ADSL, voor zowel UPC/Ziggo als KPN Telecom (plus dochterondernemingen Solcon, XS4ALL etc.). Heeft u een installatie of storing? Wilt u dat er een ‘Doe Het Zelf pakket’ wordt geïnstalleerd? Geen probleem! Neem dan contact met ons 0182-329777 op voor het maken van een afspraak. De Telecom monteurs van CC-Vision kunnen in dit kader (bijna) alles voor u realiseren!
Wifi
Met uw computer of laptop draadloos het internet (WiFi) op gaan is tegenwoordig vanzelfsprekend, maar het opzetten van een goed draadloos netwerk is dat niet altijd. Een draadloze verbinding kan haperen en wegvallen, maar ook is het mogelijk dat het signaal niet alle plekken in uw huis bereikt. Wij kunnen WiFi problemen oplossen, maar ook uw draadloos netwerk stabiel,beveiligd en met volledig bereik opzetten zodat u daarna vlot en zonder storingen kunt internetten. Wanneer u van WiFi gebruik wilt maken dan zal het draadloze netwerk beveiligd moeten worden. Wij als CC-Vision kunnen u overal bij helpen.
Internet Storing
“Het internet is traag”, “Hij doet het niet” Een veel gehoorde kreet die wij te horen krijgen: “Hij doet het niet” of “Het internet is langzaam”. Als dit een incidentele melding is dan belandt deze mogelijk op de grote stapel. Zijn er meerdere meldingen, dan dient er gezocht te worden naar het probleem. Dit kan o.a. liggen aan de computer of laptop van de klant, de applicatie waarmee de klant problemen ondervinden, de onderliggende netwerken (LAN, WAN, Wireless) waarvan gebruik wordt gemaakt. Wij bieden totaal oplossingen op zekerheid te bieden op een goed (draadloos) netwerk. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak.
Wilt u gebruik maken van een van onze diensten?

Voor vragen of offerten kunt u contact opnemen via
0182 329 777 optie 9 of info@cc-vision.nl.

 

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen? Klik op de verzendknop om een WhatsApp bericht te versturen.